Værtindegaver

Når man er inviteret til en hygge aften ved grillen, en studie gruppe, ”kom sammen” aften, ganske almindelig familie aftensmad eller en fest, så er det en god kutyme at tage en værtinde gave med. Vi husker det som regel til store fester eller virkelig god aftensmads invitationer, men i mindre grad får vi den ide at købe en lille gave ved andre lejligheder. Gaverne til de forskellige lejligheder behøver ikke være ekstra vagant eller super dyre, det kan være små gaver som netop siger – tak for invitationen og fordi du ligger hus/lejlighed til at vi kan være sammen.

De mindre gaver – betyder nogle gange mest

De mindre gaver kan have stor betydning for værtinden. Tænk sig at noget har husket og givet sig tid til at købe / lave noget. Noget som de færreste altid husker.

En mindre gave kan være en klassisk god plade chokolade, lille blomst eller blomster sammen plantning. Hvis man er inviteret til aftensmad og værterne kan lide at lave mad, kunne man købe specielle krydderier, salte eller peber typer fra ens nærmeste bazar. Man kan også forsøge sig på de forskellige olier, der efterhånden findes i almindelig supermarked – Olier med trøffel, chili, hvidløg eller noget helt andet. Det handler om at finde forskellige ideer, som man ikke får købt i hverdagen, men som netop kunne være spændende at prøve.
Man kan også give symbolske gaver. F.eks. en lille plante, hvor man binder et par kroner på grenene, for at det symboliserer et pengetræ. Hos Ikea kan man købe en lille bambus gren og en lille vase, det koster ikke mange penge og symboliser lykke og et langt liv.

De sjove værtindegaveideer

En anden lille og sjov gave til værtinden kunne også være de klassiske gule badeænder – det forudsætter dog at man kender ens værter lidt bedre. Men de behøv ikke have en badekar – det er da også fedt at have en badeand i sin bruser. Det behøver ikke altid være top seriøse og professionelle gaver. Den bedste gave er vel, at man kan dele en grin sammen.

Til manden som vært/ven eller kammerat, kunne man give en miniature bil af Ferrari, Porsche eller Lamborghini – Så kan man som gæst prale af, at man er så gavmild at man giver kammeraten en fed bil og mandag morgen kan værten prale til sine kollager man har fået en Ferrari i weekenden. – kan købet i BR

Klassiske gavekurvideer

Her er nogle ideer til hvordan man kan gøre den klassiske kurv lidt mere spændende. Først og fremmest gør man en kurv meget mere personligt, hvis man selv vælger alt indholdet. Så kunne man lave diverse temaer, f. eks alt indhold skal være økologisk, glutenfri eller/og sukkerfri. Man kunne også lave andre temaer, f.eks. så mange som mulige forskellige chokolade producenter, forskellige specielle kaffe og the. Selve kurven kunne man også male i forskellige farver, eller blot en anden, for at gøre det lidt anderledes end det sædvanlige.

I bund og grund er der ingen grænser for hvad man kan tillade sig at værtinde gaver, det handler om at være lidt original og kaste sig lidt ud i det. Uanset hvad så vil værtinden blive glad for det.